Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

Lidmaatschap

Om lid te kunnen worden van het BMS Massageteam dient u in het bezit te zijn van een diploma sportmassage welke is afgegeven door de ESPO, het NGS, ACE of de NESPG. Ook moet u lid te zijn van de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS). Het zal vanzelfsprekend zijn dat u verder enthousiast bent en bereid om uzelf minimaal tweemaal per jaar beschikbaar te stellen voor een evenement.

Het bezitten van een eigen massagebank (koffermodel) is op den duur aan te bevelen maar geen vereiste. Extra opleidingen zoals stoelmassage en hotstone-massage zijn welkom maar eveneens niet noodzakelijk.

Kleding en materialen

De masseurs van het BMS Massageteam dragen tijdens de evenementen herkenbare kleding bestaande uit een witte broek, een zwart polo-shirt en een optionele oranje bodywarmer met logo. Dit geeft het team een professionele uitstraling.

Vergoeding

Per evenement ontvangen de deelnemende masseurs een kleine vergoeding. Deze vergoeding dient gezien te worden als een onkostenvergoeding en niet als loon of salaris.

Contact

Voor meer informatie over het BMS Massageteam en/of het lidmaatschap kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren